İSTANBUL UÇAK BİLETİ - Şahinoğlu Turizm
Whatsapp
GO UP

İstanbul Uçak Bileti

İstanbul'u Keşfet!

İki kıtayı sadece coğrafi bir ayrım olarak değil, aynı zamanda geçmişin derin izleriyle modern yaşamın iç içe geçtiği eşsiz bir dokunuşla birleştiren İstanbul, dünya üzerindeki en önemli metropollerden biri olarak öne çıkıyor. Her anında tarih kokan, ancak asla eskimeyen bu muazzam şehir, Dersaadet adıyla da bilinir; 24 saat boyunca canlı atmosferiyle sakinlerine ve ziyaretçilerine renkli bir yaşam deneyimi sunuyor. İstanbul, geçmişin mirasını ve modern çağın dinamizmini bir araya getirerek, cömert manzaralar eşliğinde yaşamın zengin renklerini sergiliyor.

İSTANBUL

İstanbul’a Bir Bakış

İstanbul, modern hayatın unsurlarını köklü tarih ve farklı medeniyetlerin izleriyle ustaca harmanlayan bir şehir olarak öne çıkıyor. Vapurları, martıları, sokak lezzetleri, Boğaz kıyısındaki yalıları, Ayasofya ve Topkapı gibi tarihi yapıları ve renkli semtleriyle İstanbul, ziyaretçilerini adeta zamanın büyüleyici bir yolculuğuna çıkarıyor. Karaköy, Taksim ve Kadıköy gibi özgün ve hareketli kişiliğini tüm cömertliğiyle sergileyen İstanbul’da, herkesin ve her zevkin bulunduğu bir köşe mevcut! İstanbul Gezi Rehberi sayfamızdan bu muazzam şehirdeki gezilecek yerleri ve yapılacak aktiviteleri keşfedebilir; ardından bir İstanbul uçak bileti alarak yepyeni bir keşif için adım atabilirsiniz.

İstanbul’u Bizimle Keşfedin İstanbul uçak bileti aldığınızda, bu şehir size o kadar çok güzellik sunuyor ki kelimelerle anlatmak yetersiz kalabilir! İstiklal Caddesi, Topkapı Sarayı, İstanbul Boğazı, Gülhane Parkı, Emirgan Korusu, Rumeli Hisarı ve daha fazlasını gezerek İstanbul’un ruhunu keşfetmeye ne dersiniz?

Yepyeni Bir Hikaye İçin: Şimdi Bir İstanbul Uçak Bileti Alın Türk Hava Yolları’nın merkezi olan İstanbul’a, Türkiye ve dünyanın birçok noktasından direkt uçuşlarla seyahat edebilirsiniz. İstanbul uçak bileti fiyatları ve İstanbul uçuşları için ihtiyacınız olan tüm detayları bu sayfanın devamından ya da “Uçak bileti rezervasyon” kısmından öğrenebilirsiniz.

Şehirde En İyiler

sultanahmet camii

Sultan Ahmet Camii

yerebatan sarnıcı

Yerebatan Sarnıcı

topkapı sarayı

Topkapı Sarayı

eminönü

Eminönü

taksim

Taksim

Gitmişken Tadına Bak!

kestane

Kestane

döner ve kebaplar

Döner ve Kebaplar

tatlılar

Tatlılar

kumpir

Kumpir

turk-kahvesi

Türk Kahvesi

Gitmişken Gör

İstanbul’un tarihi sokakları

İstanbul’un tarihi sarayları

İstanbul’un tarihi kiliseleri

İstanbul’un camileri

İstanbul’un müzeleri

Türkiye’nin merkezi İstanbul’a, Türkiye ve dünyanın birçok noktasından direkt uçuşlarla seyahat edebilirsiniz. İstanbul uçak bileti fiyatları ve İstanbul uçuşları için bu sayfanın sol alt bölümünde bulunan Whatsapp ikonundan ya da “iletişim” sayfamızdaki iletişim bilgilerinden tüm detaylar için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Uçak Bileti Hakkında SSS

İstanbul'a uçuş kaç saat sürüyor?

  • Adana- İstanbul = 1 saat 20 dakika 
  • Ankara- İstanbul = 1 saat 10 dakika 
  • Antalya- İstanbul = 1 saat 30 dakika 
  • Gaziantep- İstanbul = 1 saat 40 dakika 
  • İzmir- İstanbul = 1 saat 10 dakika 
  • Trabzon- İstanbul = 1 saat 40 dakika

İstanbul uçuşları hangi havaalanına planlanıyor?

İstanbul uçuşları, şehrin ana havaalanı İstanbul Havalimanı ve birçok yolcuya hizmet veren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na planlanmaktadır.

En uygun uçak bileti nasıl alınır?

İstanbul uçak biletinizi en uygun fiyatlarla almak için, özellikle özel tatil dönemleri dışında sonbahar veya kış aylarını tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca, siz değerli müşterilerimizin en avantajlı şartlarda uçabilmesini sağlamak adına, hava yolu şirketlerinin düzenlediği dönemsel yurt içi ve yurt dışı uçak bileti kampanyalarını Şahinoğlu Turizm Instagram ve Facebook sayfalarımızda paylaşıyoruz. Şahinoğlu Turizm sosyal medya hesaplarını takip etmeniz, size ek avantajlar sağlayabilir.

Şahinoğlu Turizm Havaalanı Transfer Hizmetleri

Havalimanı Transferleri, Yurtiçi ve Yurtdışı Grup Seyahatlerinizde konforlu ve güvenli ulaşım hizmetleri için geniş araç filomuzla hizmet vermeye hazırız! Hemen bizimle iletişime geçin.

Havaalanı transferi

VIP Vito Transfer

Kişiye Özel Transfer

Geniş Araç Filomuz