KVKK AYDINLATMA METNİ - Şahinoğlu Turizm
Whatsapp
GO UP

ŞAHİNOĞLU TURİZM KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

Bu politika, Şahinoğlu Turizm, kişisel verilerin korunması ve işlenmesi konularında taahhütte bulunur. Bu politika, Şahinoğlu Turizm web sitesi (www.sahinogluturizm.com.tr) ve hizmetleri üzerinden toplanan kişisel verilerin nasıl işlendiğini ve korunduğunu açıklar.

1. Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi

Şahinoğlu Turizm olarak, müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek, rezervasyon işlemlerini gerçekleştirebilmek ve yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek amacıyla belirli kişisel verileri toplamamız gerekebilir. Bu veriler, adınız, iletişim bilgileriniz, doğum tarihiniz, pasaport numaranız gibi sizinle ilgili bilgileri içerebilir.

2. Kişisel Verilerin Kullanım Amaçları

Topladığımız kişisel verileri aşağıdaki amaçlarla kullanabiliriz:

  • Seyahat rezervasyonları ve hizmetlerinin sağlanması.
  • Müşteri hizmetleri sağlanması ve destek verilmesi.
  • İletişim kurulması, bildirimlerin gönderilmesi ve güncellemelerin paylaşılması.
  • İstatistiksel analizler ve pazarlama amaçlarıyla işlenmesi.
  • Yasal gerekliliklerin yerine getirilmesi.

3. Kişisel Verilerin Paylaşımı

Kişisel verilerinizi, yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda, sınırlı durumlar ve üçüncü taraflarla paylaşabiliriz. Bu paylaşımlar, müşteri hizmetleri sağlayıcıları, seyahat acentaları ve yasal düzenlemelere uygun olarak gerçekleştirilebilir.

4. Kişisel Verilerin Korunması

Şahinoğlu Turizm, topladığımız kişisel verileri koruma amacıyla uygun teknik ve idari güvenlik önlemlerini alır. Ancak, her türlü çevrimiçi işlem veya iletişimde tam güvenliği garanti edemeyiz.

5. Kişisel Verilerin Saklanması

Kişisel verilerinizi yalnızca işleme amaçları doğrultusunda ve gerektiği kadar süreyle saklarız. Yasal gereklilikler yerine getirildikten sonra verileriniz silinebilir veya anonimleştirilebilir.

6. Haklarınız

KVKK uyarınca, kişisel verilerinizi kontrol etme ve düzeltme, veri işleme faaliyetlerine itiraz etme, verilerin silinmesini talep etme gibi haklara sahipsiniz. Bu haklarınızı kullanmak için 02124980000 numaralı telefondan ya da Whatsapp hattımız üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

7. Değişiklikler ve İletişim

Şahinoğlu Turizm, bu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nı dilediği zaman güncelleme hakkını saklı tutar. Politika ile ilgili güncellemeleri Web Sitesi üzerinden duyuracağız.

Eğer bu politika veya kişisel verilerin işlenmesi konusunda herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen 02124980000 numaralı telefondan yada Whatsapp hattımız üzerinden bizimle iletişime geçin.

ŞAHİNOĞLU TURİZM TAŞIMACILIK DERİ GIDA TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adres : Zübeyde Hanım Cad. Sümer Mahallesi. 9.Sok. No:1/A Zeytinburnu İstanbul

Tel : (0212) 498 00 00

Email : info@sahinogluturizm.com.tr